Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Amikor kinyitom és becsukom a...

Amikor kinyitom és becsukom a számat, egyre jobban fáj. Bölcsességfog?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött, és napról napra egyre jobban fáj... Baloldalon alul, amikor kinyitom nagyra, és becsukom a számat. Ott fáj, ahol a bölcsességfognak kellene lennie, de még nem látszik semmi... Ha így megy tovább, hétfőn már 100%, hogy orvoshoz kell mennem, gondolom megröntgenezi, és akkor kiderül mi... Nyilván ha bölcsességfog nem tud kijönni, akkor ki kell venni, amitől én már évek óta iszonyatosan félek, bármit megtennék, hogy ne kelljen, de gondolom ennek ez lesz a vége... Ti tapasztaltatok már ilyet? Mi lett a vége? Ha esetleg ki kell venni, mire számítsak?

2012. márc. 15. 20:52
 1/1 yuda ***** válasza:

Nem vagyok nagy orvoshoz járó, megmondom őszintén, csak akkor megyek, ha nagyon "ég a ház".

Mikor nekem jött a bölcsesség fog, persze nem volt kényelmes. Azt találtam ki, hogy rágózok és azzal segítem kibújni. Így is lett.

2012. márc. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!