Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel kenjem be a számat, ha...

Mivel kenjem be a számat, ha elfogyott a szőlőzsírom és nagyon ki van száradva a szám?

Figyelt kérdés
Gondolom valami jó zsíros krém is megtenné,de sajnos csak folyékony testápolóm van és az meg baromira marja a zsámat.
2012. márc. 14. 00:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
tudom, fura, de MARGARIN :) ez a leggyorsabb szerintem, vagy a legjobb lenne a sütő ráma, de ha az nincs, jó a sima margarin, vaj, stb, ezek ugyanúgy zsírosak, sok bennük a vitamin is.
2012. márc. 14. 01:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!Hogy ez nekem nem jutott eszembe!:)

Megyek is gyorsan bekenem,mert nem tudok aludni,úgy fáj!:(

2012. márc. 14. 01:11
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
A méz is nagyon jó rá! Ha rajta hagyod egy negyed órát, vagy felet (időnként újra lehet kenni, ha esetleg leolvadna) utána sokkal puhább, szebb és mintha pár pillanat alatt begyógyult volna.
2012. márc. 14. 03:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a mézet javaslom.
2012. márc. 14. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a méz a legjobb!!!
2012. márc. 14. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
miért lettem lepontozva?! jézusom.. a margarin is jo... több köze van a szőlőzsírhoz, mint a méznek, de mindegy.
2012. márc. 14. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

14:15

Én vagyok, aki először javasolta a mézet!

Ne aggódj, az előbb én is kb. 40%-on álltam (vagyis a válaszom), mint te! Én is fel voltam háborodva, hogy egyrészt hasznos választ adtunk, másrészt tényleg segítő szándékkal, normális hangnemben, akkor miért lettünk lepontozva?! De úgy voltam vele, hogy mindegy, már ezért nem írok be, úgyis felesleges. Biztos nem a kérdező pontozott le, de lehet nem is a többi válaszadó. Sokan csak megnézik a kérdést, értékelnek aztán tovább lépnek, lehet vissza sem néznek már többé, szóval ne törődj vele... Mindjárt nyomok az összes válaszra egy zöld kezet (emlékeim szerint még nem értékeltem itt). :)

2012. márc. 14. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kész. ;)
2012. márc. 14. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
de aranyos vagy :D köszi, viszonzom ;) csak simán nem értem, hogy tényleg rengetegszer ha nem is teljesen jó, de azért hasznos választ adok, mégis itt jár a lepontozó manó.. :)
2012. márc. 14. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Köszi. :)

Néztem most egy kérdést, a családi kapcsolatban, elég sok választ írtak hozzá. Kivételesen majdnem mindenki használható és tényleg jó választ adott, mégis 12%-on állnak szegények.

Nem érdemes már ezen fennakadni...

(bocs az off-ért kérdező)

2012. márc. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!