Nekem még sohasem fájt a fejem, a páromnak pedig még sohasem fájt a foga és ebből kisebb vitánk lent hogy melyik a rosszabb! 10 skálán pontoznátok melyik a rosszabb: fejfájás, fogfájás, hát/derék fájás?
2 fogbélgyulladásom volt eddig.
Az egyikkel egy hetet szenvedtem mire elmentem orvoshoz.
Annyira fájt már hogy tudtam hogy a fogorvosi ügyeleten általában megszívják az emberek, de nem érdekelt. Tényleg annyira brutál volt hogy injekció nélkül is hagytam volna hogy belefúrjon. Sőt már itthon azon gondolkodtam hogy egy fogóval letörök belőle picit hogy nyitva legyen és ki tudjon jönni a genny. Eléggé vadállat volt a nő a fogorvosi ügyeleten, de még így is szépen megköszöntem neki hogy belefúrt, és kipucolta. Szóval nekem eddig a fogfájás volt a legrosszabb. Volt még hörgő, és tüdőgyulladásom egyszerre, az is nagyon nagyon fájt. Nagyon erős fejfájásom is szokott lenni, az is nagyon kellemetlen, de olyankor általában el tudok aludni és utána mindig jobb. A fogfájással el se tudok aludni ha rendesen be van gyulladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!