Miért nem veszik észre az emberek, hogy tiszta lepedékes a foguk?
én sem értem... nálunk nem volt megtanítva a gyerekeknek (mármint nekem, meg tesóimnak) a fogmosás fontossága.. aztán elég volt pár gyerekkori fogorvosi élmény, azóta mint a kisangyal, és nagyon kellemetlen, ha nem tudok fogatmostni.. én csak a paradontaxtól öklendezem, de az orvos szerint enyhén gyulladt az ínyem, pedig nincs fogkövem.. de használom, mert 3 nap után ugyanolyan pink lett az ínyem!
aki azt írta, hogy a barátnője öklendezik: márpedig ez tényleg mentális. egyébként vannak fogászatok, ahol lehet eltatást kérni, igaz 70 rongy, de altatásban rendbeteszik az összes fogát, alapos tisztítás.. így nem lesz foga 40 éves korára!!
volt egy munkatársam, 50 éves, és 2 db foga van.. az is rohad... aztmondja azért nem megy orvoshoz, mert fél... már beszélni sem tud, rágni is alig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!