Segítség! Benne maradt a cérna a fogamban! Mit tegyek? Bővebben lenn
Figyelt kérdés
A fogorvos 2010 novemberében műtött, egy ki nem nőtt bölcsességfogat vett ki. Utána bevarrta. Most vettem észre hogy egy fekete darab cérna be van tokosodva oda. Fáj, gennyes. Kibírja még egy hónapig mert csak akkor tudok elmenni a fogorvoshoz?2012. márc. 5. 23:27
1/5 anonim válasza:
Hogy bírná ki, ha FÁJ és gennyes??? Mielőbb menj dokihoz!
2/5 anonim válasza:
Én biztosan megpróbálnám egy csipesszel kihúzni, ha megfogható a vége. Valószínűleg könnyen kijönne, hiszen kifelé lökődik. Utána Corsodyl-os öblögetés, napjában többször.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajna nincs kinn a vége.
én meg angliában vagyok :( és itt ugy hallottam nagyon sokba kerül a fogorvos :(
2012. márc. 6. 08:26
4/5 A kérdező kommentje:
megprobaltam kiszedni, de nem sikerült. bele van nőve
2012. márc. 6. 08:26
5/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! Lehet, hogy drága, de ha nem kezelteted akkor a gyulladás átterjedhet máshova is, és akkor sokkal súlyosabb lesz.
Nekem az egyik bölcsességfogam miatt gyulladt be az ínyem és a torkom is mindössze egy nap alatt, ráadásul szájzárat is kaptam. Az orvosnak úgy kellett szétfeszítenie a számat. Ezután egy héten át a nyálamat nem tudtam lenyelni, mert olyan érzés volt, mintha borotvapengéket nyelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!