Érzéstelenítő injekció fájdalmas?
Én csak akkor engedem hogy a fogamhoz nyuljanak ha elötte injekciót ad.Az is igaz mondjuk hogy nekem nincs bajom a tűvel, a fájdalommal viszont annál inkább.
Amikor piercineget szurattam akkor is injekciós érzéstelenítést akartam elötte kérni. :)
Szó mi szó, a fogászaton valóban nagyban függ az injekció fájdalma a beadás módjától.Adta már be nekem úgy fogorvos az injekciót hogy majd be pisiltem, aztán nem is hatott, de akihez most járok az úgy beadja hogy meg se érzem.
Egyetertek az elottem szoloval.
En vagy 1.5 oraja voltam gyokerjezelesen esmeg mindig zsibbad. Nagyonfura,
Az injekcio kellemetlenvolt de fajdalom semmi nemvolt kb. emiatt ne aggodj. Habar a furo hangja nagyonrossz de azsefaj.
Enis nagyonfeltem de semmivolt. A tomesem sikerult ilyen szarul. Ezer kell gyokerkezelni ami szivas:( suli orvos csinalta regen es szarul. Szoval alatta roromlott a fogam. Mindenesetre batorsag. :)
Hát én leszek az ellenpólus. :D
Én jobban félek a szúrástól, mint a fúrástól. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy gyerekként súlyos fémalllergiám volt (vagy talán van is, de azóta megúsztam a tűket), ami azt jelentette nálam, hogyha pl. régen vért vettek, akkor 1 hétre feldagadt az egész karom, és annyira fájt, hogy nem bírtam behajlítani.
Alapból magas a fájdalomküszöböm, nem vagyok kényes, a fúrás sem fáj különösebben.
Én azért alkudozok a dokimmal, hogy ne adjon, mert ő elszántan mondja, hogy kelleni fog, mert nem fogom kibírni, de, kibírom, mindig. :D
A régebbi dokim 1x kiváltotta spray-vel. Ezt sem kértem, de mondta, hogy azért ad egy kicsit.. Az lett a vége, hogy telibefújta a szám elejét, a fogam köré meg nem jutott, szóval a fúrást pont éreztem. :D Vicces volt, hogy annyira lezsibbadt a szám, hogy kilépve a rendelőből észre sem vettem, hogy folyik a nyálam, mint egy debilnek, és képes voltam végigmenni így az utcán. :D Később találkoztam anyámmmal, ő szólt rám, Tescoba mentünk utána, élmény volt így a bevásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!