Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fejen lévő anyajegyekre jó a...

Fejen lévő anyajegyekre jó a vérehulló fecskefű?

Figyelt kérdés
Ezek az anyajegyek elég nagyok, kb. mint egy borsószem fele - legalábbis az egyik - és évek óta a fejemen vannak. Kopaszra szeretném vágatni magam de addig nem tudom megtanni amíg ott vannak. Vérehulló fecskefű kivonattal akarom kenni őket, mert erről cska jót hallottam, de egy ismerősöm szerint nem lenen szabad mivel nem vírusos eredetű, és több éve ott van, meg hogy túl nagy. Ki mit gondol?

2012. márc. 4. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:

vérehullót inkább szemölcsre szokták ,ha jól tudom.De ezt akkor se szabad túlzásba vinni,mert a növény,ha jól tudom nagy mennyiségben mérgező is.

Sztm jobb,ha leműtteted őket.

2012. márc. 4. 08:50
 2/9 A kérdező kommentje:
BOCSI, SZEMÖLCSRŐL VAN SZÓ VSAK ELÍRTAM A KÉRDÉST!
2012. márc. 4. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Elvileg jó rá, és nem kell mérgezéstől tartanod ha nem kerül vérbe nagy mennyiségben, mivel pedig a bőrön nem szívódik fel ha nincs sérülés a közelben az esélye 0.
2012. márc. 4. 09:08
 4/9 anonim válasza:
Nyugodt szívvel kezelheted a vérehulló fecskefűvel, ha ténylegesen szemölcsről van szó. Egy dolog. Légy türelmes, hosszú idő mig látványos eredményt érsz el.
2012. márc. 4. 09:13
 5/9 anonim ***** válasza:

A zold papayanak a heja valt be nekem, a verehullo nem szedte le.

A helyedben a borgyogyasz segitseget kernem, egy kisebb beavatkozas, leegeti, vagy levagja, ezt szinten tapasztaltam, tehat nem fajdalmas, maga a szo, hogy leegeti, levagja ilyesztoen hangzik, de nem ereztem semmit pl. Mivel a fejen vannak, es nagyobb meretuk is van, igy ez lenne a legjobb, es legbiztosabb modszer, mivel ezzel a hely miatt jatszozni, kiserletezni nem szabad!

2012. márc. 4. 09:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak a beavatkozástól azért félek mert heg maradhat utána illetve mi van, ha ott később nem lesz hajam és majd tegyük fel valamikor hajat akarok újra?
2012. márc. 4. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
talán jobb lenne egy bőrgyógyásznak megmutatni
2012. márc. 4. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Fejen levő dolgokat házilag kezelgetni elég veszélyes, inkább menj a bőrgyógyászhoz és kérj tőle rá valamit.
2012. márc. 4. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A hajat a fejbor hajszalerei taplaljak, tartjak eletben, tehat ezert inkabb nem lenne szabad ezt igy kezelgetni, kiserletezni vele. TEhat ahol ez a szemolcs jelenleg van, ott most sincs hajad pl. tehat ezt a "borso" nagysagu kinovest vagjak le! Ott nem lesz heg, sebesedes, mivel nem mennek bele a szovetbe, ez egy felszini eltavolitas, amit utanna tudsz masszirozni, s vagy lesz ott hajad, vagy nem, de mar nincsennek kellemetlen kinovesek a fejeden, amik zavarnak most, de ezzel jatszadozni, taktikazni azert nem lehet hazilag, mivel rosszindulatuva fejlodhet pl.
2012. márc. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!