Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sacc mennyibe kerül 2 fog?

Sacc mennyibe kerül 2 fog?

Figyelt kérdés
Igazából nem is az anyagiak érdekelnek,mer kifizetem ... Hanem a legfontosabb az lenne,hogy mennyi idő alatt csinálják meg a fogamat? A kettő első fullra tropára ment,bizonyos dolgok miatt ..:( Mondta a doki,hogy gyök.kezeljük,de én kihúzatnám és csináltatnék újat,Valaki tud valami f*sza magándokit? köszönöm:)

2012. márc. 1. 15:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tapasztalat is érdekel:)
2012. márc. 1. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
2 fog pótlásához két ép fogat is le kell csiszolni, tehát egy 4 tagú hidat kell kifizetned. Darabja 20-25 ezertől, a csillagos ég. Egyébként hol laksz?
2012. márc. 1. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Érdemesebb gyökérkezeltetni, két hét.
2012. márc. 1. 15:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Budapesten
2012. márc. 1. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha neked nincs túl messze, Veresegyházon tudok egy fantasztikusan jó orvost ajánlani. Ügyes is, kedves is, és nem horror áron dolgozik.Rácz Dentál: Dr. Rácz Kerstin Veresegyház Karacs Teréz u. 24. Sokan járnak hozzá Pestről.
2012. márc. 1. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Ki ne húzasd!

Gyökérkezeltesd, majd tetess rá koronát. De úgyis a doki is ugyanezt fogja javasolni.

Az a fogtechnikustól függ, hogy mennyi idő alatt készül el, de amíg nincs kész a végleges, kapni fogsz ideiglenest, szóval emiatt ne aggódj.

A két gyökérkezelés+gyökértömés durván olyan 30 ezer/fog körül lesz, a korona pedig 30-35 ezer/fog-tól a csillagos ég.

2012. márc. 1. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze ez magánorvosnál, ha TB-re csináltatod, akkor a gyökérkezelés, gyökértömés ingyenes, a fogpótlásért viszont ott is fizetned kell sajnos.
2012. márc. 1. 16:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Ohh...köszönöm szépen a válaszokat,de irtózom a gyökérkezeléstől :( Egy eléggé szétcsúszós estémen ,letört elől a fogam ami tovább tört,nem kell javítgatni,új kell bármibe is kerül hisz még csak 18 éves vagyok.Kedves válaszadó,köszönöm,mihamarabb felkeresem a dokit ajánlottál :)
2012. márc. 1. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Épp azért nem kell új, mert még csak 18 éves vagy.
2012. márc. 1. 16:29
 10/11 anonim válasza:
Én a helyedben nem húzatnám ki, tudom, hogy mit beszélek. Százszor inkább gyökérkezelés + az ideiglenes korona rá. Mint új korona. Nekem sajnos ki kellett húzatnom,4 évvel ezelőtt nem szívesen gondolok vissza rá. 26/N
2012. márc. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!