Tényleg károsak a fehérítős fogkrémek? És melyikek a legjobbak?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyat, hogy káros, olyat is hogy nem használ semmit, és olyat is hogy tök jó. Most akkor káros vagy nem? És melyik az amit érdemes használni?2009. jún. 7. 21:55
1/4 anonim válasza:
Sajnos igaz! De tudtad, hogy éppen a legdrágább fogkrémekben van a legtöbb méreg? Egy bizonyos vegyszert /"t" betűs, de most nem jut eszembe a neve/ tesznek bele, ami egy tartósítószer, hiszen valahogy ezt is konzerválni kell. A fehérítő fogkrémekre ez fokozottan igaz! Óvakodj tőle! mMossad inkább sütőporral, szép lesz tőle.
2/4 anonim válasza:
sütőportól tényleg szép lesz??:O:O:O
3/4 anonim válasza:
A fogkrém csak a felszíni "koszt" tűnteti el, ami már beleivódott a fogzománcba azt nem. Tehát max. 1 árnyalattal lesz fehérebb. A fehérítő fogkrémeket arra találták ki hogy ha már a fogorvos kifehérítette a fogaidat, akkor ezeket a fogkrémeket kell hasznáni, mert tovább fehér marad a fog.
Én Oral B-t, illetve Sensodyne whitening-et használok, és kb. 2 éve fehérítettem ki a fogaimat és még mindig szépek.
4/4 anonim válasza:
A Sensodyne whitening-et én is kipróbáltam, én nem fehéríttettem ki előtte fogorvossal, de nekem fehérebb lett tőle. Bár én nem mindig ezt használtam (mert ugye nem olcsó), eredetileg a fogaim érzékenysége miatt vettem és amikor nagyon érzékenyek voltak, akkor ezt használtam pár hétig, így elég sokáig elég volt és fehérített is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!