Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » HELP! Ez NORMÁLIS?

HELP! Ez NORMÁLIS?

Figyelt kérdés
Van 2 lyukas fogam. 1 héttel ezelőtt betömte az egyiket örökössel, de annyira fájt 1 napon keresztül, hogy majd megőrültem. Azóta sem múlt el, csak csillapodott de nagyon érzékeny lett, minden kis ingerre fáj. Ma elmentem, és kivette a tömést belőle és tett bele ideigleneset, ami már nem fáj egyáltalán. A 2. lyukas fogam pedig betömte, és most meg az fáj annyira hogy elviselhetetlen, hiába vettem be fájdalomcsillapítókat!!!! Szerintem a fogorvossal van a baj, mert az a hír járja a faluban hogy "sintér" nem szabad hozzá menni kezelésre... Eddig nem tudtam, de már szinte teljesen elb*szta a fogam, előtte fájt ennyire mielőtt hozzá nyult!!!!!! NORMÁLIS EZ A FÁJDALOM vagy nem???? Nem tudom mit tegyek!!! Elmegyek akkor másik fogorvoshoz hogy ha ez nem normális. :S
2012. febr. 28. 18:14
 1/7 A kérdező kommentje:
előtte fájt NEM ennyire mielőtt hozzá nyult!!!!!
2012. febr. 28. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban tömtek egy fogamat,aznap este még vettem be fájdalomcsillapítót, másnap már egyáltalán nem fájt,de még úgy érzetem, hogy van ott valami,de aztán már semmi,azóta sincs vele semmi gondom.
2012. febr. 28. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem "örökösökkel" szokás tömni:D

Amúgy nem normális, de alapból, ha mindenki azt mondja, hogy sarlatán is elég kéne legyen, hogy ne menj vissza hozzá.

2012. febr. 28. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Másnap már nem is volt érzékeny sem? Olyan volt mint "régen", és rendesen tudtál vele rágni? Mert én még 5 nap után sem tudtam azon az oldalon enni.:(( Most meg már egyik oldalon sem. :((
2012. febr. 28. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:

A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.

Jó.... nem úgy értettem . :D

Adott időpontot jövőhét utánra... De most már kétlem hogy visszamegyek oda.

2012. febr. 28. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj másikhoz, az nem normális, ha ennyire fáj.
2012. febr. 28. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, nekem másnap már nem fájt, ahogy írtam másnap már csak éreztem hogy mintha ott lenne valami,másnap már ettem, igaz csak ilyen puha dolgokat,amit még nem nagyon kellett rágni.Nekem 3 napra rá kellett visszamennem ellenőrzésre, addigra már rendesen ettem, fogat mostam.
2012. febr. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!