HELP! Ez NORMÁLIS?
Figyelt kérdés
Van 2 lyukas fogam. 1 héttel ezelőtt betömte az egyiket örökössel, de annyira fájt 1 napon keresztül, hogy majd megőrültem. Azóta sem múlt el, csak csillapodott de nagyon érzékeny lett, minden kis ingerre fáj. Ma elmentem, és kivette a tömést belőle és tett bele ideigleneset, ami már nem fáj egyáltalán. A 2. lyukas fogam pedig betömte, és most meg az fáj annyira hogy elviselhetetlen, hiába vettem be fájdalomcsillapítókat!!!! Szerintem a fogorvossal van a baj, mert az a hír járja a faluban hogy "sintér" nem szabad hozzá menni kezelésre... Eddig nem tudtam, de már szinte teljesen elb*szta a fogam, előtte fájt ennyire mielőtt hozzá nyult!!!!!! NORMÁLIS EZ A FÁJDALOM vagy nem???? Nem tudom mit tegyek!!! Elmegyek akkor másik fogorvoshoz hogy ha ez nem normális. :S2012. febr. 28. 18:14
1/7 A kérdező kommentje:
előtte fájt NEM ennyire mielőtt hozzá nyult!!!!!
2012. febr. 28. 18:17
2/7 anonim válasza:
Nekem múlt hónapban tömtek egy fogamat,aznap este még vettem be fájdalomcsillapítót, másnap már egyáltalán nem fájt,de még úgy érzetem, hogy van ott valami,de aztán már semmi,azóta sincs vele semmi gondom.
3/7 anonim válasza:
Tényleg nem "örökösökkel" szokás tömni:D
Amúgy nem normális, de alapból, ha mindenki azt mondja, hogy sarlatán is elég kéne legyen, hogy ne menj vissza hozzá.
4/7 A kérdező kommentje:
Másnap már nem is volt érzékeny sem? Olyan volt mint "régen", és rendesen tudtál vele rágni? Mert én még 5 nap után sem tudtam azon az oldalon enni.:(( Most meg már egyik oldalon sem. :((
2012. febr. 28. 18:22
5/7 A kérdező kommentje:
A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
Jó.... nem úgy értettem . :D
Adott időpontot jövőhét utánra... De most már kétlem hogy visszamegyek oda.
2012. febr. 28. 18:25
6/7 anonim válasza:
Szerintem menj másikhoz, az nem normális, ha ennyire fáj.
7/7 anonim válasza:
Nem, nekem másnap már nem fájt, ahogy írtam másnap már csak éreztem hogy mintha ott lenne valami,másnap már ettem, igaz csak ilyen puha dolgokat,amit még nem nagyon kellett rágni.Nekem 3 napra rá kellett visszamennem ellenőrzésre, addigra már rendesen ettem, fogat mostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!