Kezd elhalni a fogam, vagy mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet,hogy volt egy hatalmas lyuk a 3. zápfogamon,amit betömettem. Ez kb. 3 hónapja volt,most viszont észrevettem,hogy kezd szürkülni vagy kékülni a fogam,sokat vérzik és fáj. Mit tegyek? Mi van vele? Előre is köszi!2012. febr. 25. 16:24
1/4 anonim válasza:
Van egy korszakalkotó javaslatom: menj el fogorvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Igen, a fog szürkülése elhalásra utalhat. Azt nem értem, h a fog vérzik??? a fog nem tud vérezni, maximum az íny. Ha az íny vérzik és fáj az leginkább gyulladás miatt van. Mindenképpen menj orvoshoz! Az elhalt fogat gyökérkezelni kell esetleg eltávolítani, ugyanis veszélyes lehet ha bent marad. (a baktériumok szóródhatnak az egész testedbe)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenképp elakartam menni,csak érdekelt,hogy mitől is van. :S
2012. febr. 26. 15:58
4/4 A kérdező kommentje:
Ja,és igen a fogínyem vérzik!
2012. febr. 26. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!