Bölcsességfog fájdalom ellen valami tipp?
Figyelt kérdés
Most jön a bölcsességfogam és már mindenféle fájdalomcsillapítót vettem be, de szinte egyáltalán nem segít...
Nagyon be van gyulladva és fel van dagadva az ínyem.
Már próbáltam öblögetni kamilla teával is, de semmi sem jó...
Fogorvoshoz meg nagyon nem akarok menni...
Valami vény nélkül kapható gyógyszer, ami jó rá?? Vagy mivel öblögessek??
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 21. 22:05
1/7 anonim válasza:
Írd be a googliba, hogy "fogfájás elleni teendők". Kapsz egy litát, kb 12 módszerrel. Nálam már a 4. bejött.
2/7 anonim válasza:
pedig menj el dokihoz, nekem az inyemet felvágta és rakott be antibiltikumos valamit, amikor csinálta még a könnyem is kicsordult úgy fájt, de így abbamaradt, szóvel megéri. Mérlegelj! fél órán kersztül fájjon de nagyon, vagy kb 2 hétig?
3/7 anonim válasza:
ja és nekem sűrgős esetnek minősítette, szóval nem kell időpont, de én fel voltam nagyon dagadva
4/7 anonim válasza:
hú én szerencsés vagyok, nekem 3 bölcsességfogam is kijött, de egyik sem fájt! viszont nem nőttek ki teljesen, de semmi gond nincs velük. a fogorvosok szerint a b.fog nem igazi fog. nem veszt az ember velük semmit ha nincsenek.
5/7 anonim válasza:
utolsó! ez nem igaz:) én mondtam a dokinak hogy húzza ki mert már nem érdekel, azt mondta nem húzza ki, csak kivágja, és öregkoromra ezek miatt stabilabban lehet felrakni a műfogakat:D szóval ilyen előrelátó dokim van:P
6/7 anonim válasza:
Jégkocka. Nekem egyedül ez segített.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. De ebben az a pech, hogy még a torkom is fáj, magyarul mandulagyulladás. Nyelni nem tudok, de még rágni se, mivel mind a két oldalon alul próbál kinőni, de ahogy átrakom a jobb oldalra a kaját, annyira fáj, hogy már könnyezek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!