S. O. S Ismét besárgult, mit tegyek már?
Figyelt kérdés
párnapja sárga hólyag lett a szájpadlásomon, voltam vele fogorvosnál tegnap azt mondta corsodylal tisztítsam (fülpiszkálóval nyomogassam) ő is megcsinálta meg én is anya is, meg a barátom is, ma meg a barátom mondta hogy kezd átlátszós lenni, de aztán megütöttem a fogam vérzett is, és aztán mikor elment mintha még csúnyább lett volna ugyanolyan sárgás mint volt.Szeretném ha magától meggyógyulna bármire képes lennék érte hogy ne kelljen mennem fogorvoshoz! Ha valakinek volt már ilyen, és talált megoldást, azt legyen szíves, segítsen2012. febr. 21. 21:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!