Másnak is ilyen nagyon fájt mikor nőtt a bal alsó bölcseség foga? A felsők még a nyáron kinőttek de nem fájt így. Mit tegyek?
Nekem ugyan ez elég régen történt, de fájdalmasan emlékezetes maradt.
A bal alsóval kezdődött, nagyon fájt, tanácsra elmentem a szájsebészetre, levágták róla az ínyt. Továbbra is fájt, sőt szájzárat kaptam, úgy feszítették szét az állkapcsomat, és kihúzták. Utána rendbe jött.
Mikor a jobb oldalival kezdődött az egész ugyan ezt akarták velem végig csinálni, de a sarkamra álltam, és kivetettem. Nyilván nem mindenkivel ez a helyzet, de nekem nem volt elég hely az alsó bölcsességfogaknak.
Szerintem ezt mostanában egy fogröntgennel simán el tudják dönteni. Nézesd meg!
én nem voltam fog dokinál de 1 hónapig enni se nagyon tudtam csak turmixban össze rágott kaját és utána egy évvel megint ugyan az a fogam csak már rajta egy kis ínydarabbal ami rá lógott a fogamra az úgy kompletten az egész begyulladt megint szenvedtem vele egy hónapot (nem mentem fog orvoshoz mert félek tőle el ájulok az injekciótól).
u.i. de még élek meg érte a küszködést :)
Üdv. Én pár hete vettem észre a keményedést és kicsivel később el is kezdett nőni a jobb alsó bölcsesség fog. Bizony idegesítően fájt is. Az étkezés is nehéz volt. Viszont pár nappal később, semmilyen beavatkozás nélkül teljesen elmúlt. Bár még nem nőtt ki teljesen.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!