Egy fogtechnikus jól keres?
Ha alapítasz saját technikát akkor jobban,de alkalmazottként sem fizetnek rosszul ...
Ha most akarod elkezdeni én lebeszélnélek róla ! Én tavaly végeztem ,de otthagytam !(igaz azóta fogorvosnak tanulók..)
Sejtettem,hogy még nem kezded el a fogtechnikát a kérdésből ítélve:)
Hogy miért hagytam ott ? Érettségi után nem sikerült a felvételi a fogorvosira ,és akkor ,hogy fogakkal azért "kapcsolatban " legyek elkezdtem és be is fejezetem a fogtechnikus sulit ,és szeptembertől fogorvosnak tanulók!
Igaz,így három évem elment egy szakma elsajátítására ,de ez csak az előnyömre válik /vált..
Fogtechnika ,nem egy egyszerű munka ,sok precizitást ,kitartást,szorgalmat igényel és állandó tanulást ,lelkesedést ..ha egy munka nem sikerül ,sokszor ha nem s te vagy a hibás,hanem az orvos ,akkor is te leszel a hülye ,ebből a szempontból is jó volt nekem ez a 3 év,hogy én biztos más szemmel fogom a technikus munkáját nézni ,mint más orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!