Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az igaz, hogy a teától (zöld...

Az igaz, hogy a teától (zöld teától) szürkék lesznek a fogak?

Figyelt kérdés
Rendszeres fogyasztás során...
2012. febr. 14. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Állítólag kávé, tea színezheti, gyakorlatilag rendszeresen kávézok, teázok és hófehérek :D
2012. febr. 14. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
értem, de nem lehet, hogy ez az adott fogtípustól is függ? Az az igazság nekem így sincsenek gyönyörű, hófehér fogaim, ezért nem szeretném, hogy tovább romoljon a helyzet...
2012. febr. 14. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ápolástól függ.
2012. febr. 14. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
azért a genetika is számít, ki mit örökölt
2012. febr. 14. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én sem hófehér fogakkal születtem sajnos.

Sőt teázni is agybafőbe...

Néha elnézem a teásbögrét, hogy milyen hamar bebarnul...

Úgyhogy igyekszem rendesen sikálni a fogaimat. Ez van.

Szürke még nem lett...

2012. febr. 14. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

A fekete sokkal előbb elszínezi, mint a zöld, de zöldtől is lehet lerakódás a fogadon. Nem szürke inkább barnás, mivel a zöld tea ugye nem oxidált, mint a fekete, de idővel a főzet besötétedik, oxidálódik, ez megtörténhet a fogadon is csak kisebb mértékben. Már én is megfigyeltem. Viszont ha alaposan fogat mosol este és tisztogatod őket a barázdákban is akkor nem fog ez problémát jelenteni. A zöld tea egészséges, és fluorid tartalma miatt jót tesz a fogaknak is, az elszínezés az nem jelenti azt, hogy kilyukadnak. Amúgy sok minden más is elszínezi a fogakat, ilyen erővel semmit nem ehetnénk. :-)

Igyál nyugodtan.

2012. febr. 15. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. febr. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!