Mitől lehet fehér a nyelvem?
Most éppen beteg vagyok (csúnyán piros volt a torkom) és antibiotikumot szedek. Apukám vette észre, hogy fehér.
Én eddig is láttam, hogy fehér, de nem igazán foglalkoztam vele. Rendszeresen mosok fogat.
Egyszer régen még voltam bent egy kórházban, akkor is észrevette egy doki és felírt valamit a nyelvemre, amit szedtem is. Akkor állítólag gombás volt. Úgy emlékszem használt. Csak azóta visszajött.
Mit kéne tegyek?
Lehet az az oka, hogy kiskoromban rengeteg antibiotikumot meg mindenféle más gyógyszert kaptam?
Ez szájpenész,gomba.
A nyelved is mosd meg fogmosásnál,de csak a fogad,cseréld le a fogkeféd többször.Vegyél a patikában(nem vényköteles)NATURLAND GLYCERINUM BORAXATUM cseppet és egy fülpiszkáló segítségével óvatosan letudod szedni a lepedéket,ahol makacsabb,ott erősebben is "sikálhatod".
Nekem egyszer ugyan ez volt a bajom és igen,lehet a sok gyógyszertől is.
Próbáld ki a cseppet-ecsetelőt,hidd el,hogy jó ;)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!