Kinek tömtek már fogat fogfúrás nélkül?
Figyelt kérdés
Állítólag - Carisolv - géllel feloldják a szuvas részeket utána m eg betömik és nincs fúrás. Ez tényleg így van? És mennyire hatásos?2009. jún. 2. 19:26
1/4 anonim válasza:
ez érdekes... nekem nem, de nem is bánom, biztosabbnak érzem ha tudom, hogy kifúrják:D
2/4 anonim válasza:
Ilyenről már én is hallottam, sőt ózonnal is kezelnek szuvas fogakat. De ezt nem lehet megtenni mindig. Pl. nagyon szuvas fogaknál, vagy körbeszuvasodott töméseknél már nem működik.
3/4 anonim válasza:
Kicsi, kezdődő szuvasodásoknál működik, mélyebb lyukaknál nem lehet megúszni fúrás nélkül.
4/4 anonim válasza:
nos, kainek rossz foga van, ki kell csiszolni előtte, mert a tömés alatt romlik, akkor nincs értelme tömni. aki lézerrel szedeti ki a rossz részt, persze annak nem kell fúrni, de vidéken ilyen módszert nem alkalmaznak és nagyon drága, amúgy fájdalom mentes gondolom, nem kell hozzá injekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!