Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek nagyon kiszárat az...

Mit tegyek nagyon kiszárat az ajkam?

Figyelt kérdés
Most pont nincs itthon labbelóm szóval jó lenne ha mondanátok olyan tanácsot amivel itthon is el tudom látni a szám előre is köszi!
2012. febr. 8. 20:53
 1/5 anonim válasza:
Kend be testápolóval! És most nem hülyéskedek! Nekem nagymamám régen mindig azt tanácsolta, hogy ilyenkor kenjem be egy kis krémmel. A legjobb egyébként a Nivea, mert az kicsit zsírosabb állagú, tovább tart. Nekem hatott is.
2012. febr. 9. 03:43
 2/5 A kérdező kommentje:
okés kösz !
2012. febr. 9. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Méz a leghatásosabb! 10-15 perc után töröld le.
2012. febr. 9. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. febr. 9. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
az olívaolaj is király, de amikor nekem nagyon száraz, végigmegyek rajta orvosi alkohollal és neogranormonnal (ha éjszakára kenem be) ha nincs, akkor bepanthen és másnapra tökjó lesz, labelloval ne nagyon kenjed, mert függő leszel tőle és csak rosszabb lesz énis kentem kilóra most meg egyre rosszabb folyton feszül meg fáj most vettem ilyen bio ajakápolót szezám, napraforgó és jojoba olajjal meg mákkal. remélem használni fog, mert a labello már egyáltalán nem használ :'(
2012. márc. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!