Éjszakai fogszabályzó milyen esetekben ajánlott?
Használ?
hehe. én is így akartam hogy mindenkor használom csak a suliba ne kelljen, aztán rájöttem hogy nem tudom elkerülni így maradt az elfogadás. és már rajtam van 1 hónapja
nem tudjuk mekkora a torlódás, de 16 évesen már csinálhatsz bármit éjszakaival ált nem érhető el vele a kívánt eredmény
2012. febr. 7. 20:56
2/11 A kérdező kommentje:
úgy van ,h középen van a két fogam és az azt követő között van nem kicsi rés.. szóval nemtudom mi legyen,és egyébként milyen árban van egy éjszakai vagy nappali? és köszönöm válaszod:)
3/11 anonim válasza:
Én is olyat akartam mert féltem hogy kicikiznek. Én 14 vagyok és már 6napja rajtam van egy rögzített fogszabályzó, azt nem lehet elkerülni ha azt mondja a doki hogy olyat kell hordanod, vagy azt mondod hogy inkább nem szeretnéd hordani, nézd a jó oldalát, utána szép mosolyod lesz! Ez csak fél év vagy másfél kb, de a szép mosoly életre szól! ;) De lehet hogy csak éjszakait kell, ezt csak egy fogorvos tudja megmondani! Remélem úgy lesz neked, ha már nekem nem úgy lett! Sok sikert hozzá! :)
2012. febr. 8. 15:52
Az éjszakai max 6-10 éves korig használ valamit is. Utána már felesleges megcsináltatni..:/ Nekem is ez volt, hogy 10 évesen kaptam éjszakait, 4 évig hordtam, de semmi változás. Állandót kaptam, ami már 6 hónapja fent van, és máris sokkal-sokkal szebbek a fogaim.. Ha nagyon zavarnak a fogaid azt mondom, hogy vállald be az állandót. Eleinte én is nagyon féltem, de már azóta régen megszoktam.:)
2012. febr. 8. 16:49
5/11 anonim válasza:
Az éjszakai csak korigál nem hozza teljesen rendbe csak valamennyit igazít rajta és meg van annak az esélye hogy visszaállanak a fogaid(nagyobb eséllyel mintha rögzitett fogszabályzóval)
2012. febr. 8. 19:25
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) árakat tudnátok írni? és van olyan típusú,ami nem annyira látszik ?tehát ami a rendes fogszabályzó és a láthatatlan között van ,tehát látszik de nem feltűnő..
sztem egy 100asból megúszod esztétikaiból alsó felsőt, nekem 225ezer volt 18 évesen sztkba(felül porcelán alul fém)
szal csak tipp volt
2012. febr. 11. 00:41
a sima, hagyományos fém 120ezrtől kezdődik kb (legalábbis Kecskeméten), a porcelán 150 és a zafír 190ezer. Viszonyításképp írtam az ottani árakat, persze ez nagyon hely- és dokifüggő is.
2012. febr. 11. 11:20
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat . Még azt szeretném kérdezni,hogy hogy van az ,hogyha valakinek egészen kis hibája van és mégis legalább egy évet kell hordania... és nekem akinek rés van a fogaim között meg sem merem kérdezni a dokit..
Lehet hülyeség: de nem úgy van ,h akinek rá van nőve az egyik foga másikra annak több idő,mint akinek rés van közötte.. (vagy csak szeretném ,h így legyen?)
10/11 anonim válasza:
18 év alatt van támogatás a fogsazbályozóra, csak 18 év után iylen drága.
A sima fogszabályzó 30 ezer forint körűl van.
2012. febr. 14. 19:03
Kapcsolódó kérdések: