Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A SOTE fogklinikán tényleg...

A SOTE fogklinikán tényleg díjmentes a fogorvos szolgáltatás?

Figyelt kérdés

Nógrád megyei vagyok, azonban az egyetem miatt pesten élek.

Az egyik fogam miatt el kellene menni fogorvoshoz, azonban visszamenni most nem tudok, plusz sok idő lenne, ráadásul nem szimpatikus a fogorvos, és eleve nagyon rosszak az ottani eszközök.

Egyik kollégiumi szobatársam volt a sote fogklinikán, ő azt mondta, ha van TB-d, akkor díjmentes. Ez tényleg így van, annak ellenére, hogy nekem az egyik nógrád megyei településre kellene mennem?

Hol található ez, és be kell jelentkeznem előre? Csak mert sürgős lenne. Úgy tudom fogorvos hallgatók szoktak ott dolgozni, gyakorlatozni.

2012. febr. 6. 15:06
 1/2 A kérdező kommentje:
csak tömni kellene, meg röntgenezni.
2012. febr. 6. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Szentkirályi utca 47. De nem tudom mi van ha csak besétálsz az utcáról, én beutalóval mentem.

Viszont a Szentkirályi 40-ben a Stomatológiai Intézetben viszont úgy tudom beutaló nélkül is fogadnak bárkit.

2012. febr. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!