Budapest központjában hol találok ingyenes fogászati rendelőt?
Attól függ, hogy melyik kerületben laksz, mert elvileg csak a lakcímed/ideiglenes lakcímed szerinti rendelőben látnak el. Így "látatlanban" a [link] oldalon találsz egy pesti belvárosi listát, de ha az alábbiak közül egyik sem a te kerületedben van, vagy nincs a kerületben állandó v. ideiglenes lakcímed, amit a lakcímkártyáddal igazolni tudsz, akkor a lakcímed szerint illetékes önkormányzatnál érdeklődj, hogy helyileg hol található a fogszakorvosi rendelőjük.
A szolgáltatások tekintetében nem vagyok teljesen képben, szerencsére nekem csak ellenőrizni szokták a fogaimat - az teljesen ingyenes. Ami még biztosan ingyenes, az az amalgám (ezüst) színű tömés, az egyéb szolgáltatásokért (pl. fehér tömés, gyökérkezelés, foghúzás, fogpótlás, szájsebészet, fogröntgen) szerintem fizetni kell, de pontosabbat a fogorvos tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!