a barátom megcsináltatta, de csak néhány árnyalatot világosodott, nem túl feltűnően..kb 100 ezer volt.maga a kezelés nem volt rossz, csak utána tenni kellett rá esténként egy ilyen pasztát, amiről a barátom azt mondta, hogy iszonyú fájdalmas volt.
2009. máj. 31. 19:05
2/6 anonim válasza:
Kb. 4 éve én is kérdeztem a fogorvosom, hogy érdemes-e, illetve mennyit érnek a fehérítős fogkrémek... Azt mondta, hogy a fogkrém nem sokat használ, de jó ha használom. A fogfehérítést nem javasolta, ha csak nem vagyok sztár... :DDD Azt mondta, hogy nagyon károsítja a zománcot, hamarabb romlik a fog, és előbb-utóbb úgy is elszíneződik tehát nem ér annyit. Hozzá teszem az én fogaim nem nagyon sárgák, jó nem fehérek, de nem kell szégyellnem.
2009. máj. 31. 19:40
3/6 anonim válasza:
Barátnőm fogait teljesen tönkre tette a fehérítés. Elvékonyodott, töredezik és érzékeny lett. Ő megbánta.
2009. máj. 31. 21:24
4/6 anonim válasza:
Anyukám is csináltatta és jó pár foga letört ezért kellett neki korona meg ki-be tehetős fogsor azaz potkó! :S
2009. jún. 1. 12:50
5/6 A kérdező kommentje:
wuh hát ez ijesztő... ezek szerint nincsenek igazán pozitív tapasztalatok. :S
2009. jún. 2. 00:50
6/6 anonim válasza:
Szia,
Nekem 2 hónapja lett fehérítve, nem bántam meg, mert nem fájt és nem is lett érzékenyebb a fogam. Viszont csak egy fél árnyalattal lett fehérebb/világosabb. A fogdoki próbált lebeszélni róla, azt mondta, hogy nincsenek is srága fogaim, és hogy ne csináltassam meg. De én nem hallgattam rá, megcsináltattam, és téynleg csak egy fél árnyalattal lett világosabb, más nem változott.. Csak azért bántam meg kicsit, mert nagyon drága volt (80.000 HUF) , és ezt kaptam szülinapi ajándéknak..mást nem :( Sokkal jobban megérte volna egy pár ruha..Senki nem vette észre a változást.Na mindegy. Döntsd el te,hogy érdemes e megcsináltatnod! Szerintem csak annak érdemes, akinek a cigitől, teától, kávétól van elszíneződve! Akinek sárgás a csontja, annak a foga is ,és semmilyen fehérítési akciótól nem változtathat rajta. Ez van. Nekem is beel kéne törödnöm ,de nem tudok :'(((((((((8
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!