Szájpenészem van. Ez mikor múlik el?
Nekem is volt (ínygyulladással egybefonva), egy hétig szenvedtem vele, volt, h napi két bögre hideg folyadékon és egy szelet hideg tejbe áztatott kalácson éltem, mert mást képtelen voltam enni-inni. Már a langyos cucc gondolatától is rázott a hideg, kb mindent hűtő hőmérsékletűen ettem.
Öblögess minél sűrűbben, ajánlom a pálinkát is.
Szia!
Pár éve fogszabályzás miatt gyakori vendég voltam a fogorvosnál..A kezelések után jött ki az első seb a számban és azóta mindig újra előjön :/ Nem akarlak elszomorítani,szerintem emberfüggő, hogy kinél jön ki és milyen rendszerességgel..Nekem volt h segítettek a következők: pálinka, sós víz, ecsetelők(pl:Gingisol), öblögetők(Meridol a legjobb), kamilla, zsálya és gyömbér tea..de a leghatásosabb a Gengigél volt.
Próbálkozz ezekkel, hátha beválik vmelyik :))
En is ugy tudom a szajpenesz,se seb,se nem faj,hanem gomba fertözes,tehat ennek megfelelöen kell kiirtani.
Ma már a 10. kérdést olvastam félre... Ezt szájpénisznek olvastam... :DDD
Bocs, hogy nem szóltam hozzá érdemben, de meg kellett osztanom veletek ezt. :) Azt hiszem mára be is fejezem a válaszolgatást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!