Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szombathely fogászat, Pl....

Szombathely fogászat, Pl. Mangliárdent?

Figyelt kérdés

Javaslatok és tapasztalatok érdekelnének. Jó fogorvost keresnék Szhelyen, a neten láttam a Mangliardent elég felszerelt rendelő. Szülés után rohamosan romlanak a fogaim,+ínygyulladás, fogkő stb. Fogkőleszedésnél szeretném, ha nem a "tűvel"lekaparós módszer lenne, mint gyerekkoromban(rossz élmény volt), hanem korszerűbb, ultrahangos stb.-vel rendelkező dokit keresnék. E témában érdekelne tapasztalat.

Köszi a válaszokat!

2012. jan. 23. 14:36
 1/4 anonim válasza:
Én is terhesen kerestem fel az én doktornőmet Szombathelyen. Dr Belle Barbara. Nagyon kedves volt és alapos is. Elmondta mire kell figyelnem és mit kell tegyek azért hogy rendben legyen az ínyem a terhesség alatt is. Nekem egy szülés felkészítő tanfolyamon ajánlotta egy nő aki szintén hozzá jár. Ja és ultrahangos készüléke is van. Sok boldogságot és egészséget a babádhoz!
2012. márc. 30. 11:20
 2/4 anonim válasza:
Szia! Én is bajban voltam, hogy kihez járjak fogorvoshoz. A Belle család tényleg jó,nekem is őket ajánlották. Mindig dolgozik valaki, nincs olyan, hogy nem látják el az embert. Én a fiatalokat bírom nagyon ott, egy házaspár és jó fejek. Csak bátran!
2012. ápr. 10. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Bocsi az offért, de én is most keresek fogorvost, te voltál az Art-Dentalnál vagy a Mangliáréknál? Milyenek voltak a tapasztalataid?
2015. júl. 14. 21:35
 4/4 anonim válasza:
Nemrégiben voltam az Art-Dentalban kezelésen. Dr. Vidolovics Ákos úgy kihúzta a fogamat, aminek szinte már csak a gyökere volt, hogy semmit nem éreztem. Az injekciót is fájdalommentesen beadta. Nagyon féltem előtte, de bátran ajánlom őket. A profizmuson kívül a stílusuk is mellettük szól. Örülök, hogy az Art-Dentalt választottam.
2017. jan. 28. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!