Bal felső bölcsességfogat (8-as) hogyan húzzák?
Figyelt kérdés
Teljesen ki van nőve, sőt, kicsit előre is van csúszva, mert előtte hiányzott egy fog. A röntgenen teljesen egyenesen áll a gyökere. Viszont a fog üreges, ezért is akarják húzni.
Ez is olyan húzás lesz mint egy sima fognál, vagy kell-e számítanom valami durvulásra? (tekintve, hogy tényleg olyan mint a többi normál fog)
2012. jan. 23. 10:37
1/4 anonim válasza:
Ha üreges,széttörhet a fog,de nem biztos,hogy most veled is ez történik majd.
Ha mégis,akkor fúróval szétfúrják és két darabban szépen kiszedik.Ebből semmit nem érzem,max nyomást,mintha 5kg valamit tennének a fejedre.Cataflamot kérj,szükséged lehet rá!Amikor indulsz a fogászatra,ne vegyél be fájdalomcsillapítót,mert közömbösítheti a doki szuriját :(
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) azóta már túl vagyok rajta. Szurit kettőt kaptam, mert az első feszegetések fájtak, de utána egyben fél pillanat alatt kijött, szerencsére.
2012. jan. 23. 16:43
3/4 A kérdező kommentje:
ja és ég annyi, ha esetleg valaki nézi: ha fél egy körül húzták a fogam és azóta kiment már az érzéstelenítő és nem fáj a helye és nem is dagadt fel, akkor kell-e még később számítanom rá, hogy valamelyik bekövetkezik?
2012. jan. 23. 16:49
4/4 anonim válasza:
Nem, innentől sima ügy, 1 hét, és mintha semmi sem történt volna. Az enyémet is pár hete húzták, csak nekem a jobb felsőt. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!