Nagyon sok gond van a fogammal. Mit tennétek a helyemben?
Mi lenne.:300 000 Ft? A protézis? Vagy a sok tömés? Magándokihoz jársz?
Az első vagyok.
Hasonló helyzetben vagyok, nekem 3-6 millióból jönne ki a fogam!!! De nekem komplett minden fogat cserélni kellene, az összeset. Nem lyukas, viszont úgy fáj mind, hogy beleőrülök... de már kezd lyukadni is.
Ráadásul mennyi időbe is telne, mert egyszerre nem lehet ennyit húzni stb...
Szóval én már csak ezért dolgozok majd egész életemben :s
Nem tudom mi a megoldás, neked annyira nem is drága, én örülnék ha ennyiből kijönne. Tudom, ez nem vigasztal... :( Esetleg ha tudtok vegyetek fel majd (ha jobb lesz a gazdasági helyzet) hitelt. Nem lesz könnyű visszafizetni, de legalább végre megnyugodhatsz és soha többet nem lesz gond a fogaiddal.
Nekem is alig van étel/ital, amit fogyaszthatok, nagyon rossz így. Még fiatalabb vagyok nálad, nekem középsuli óta vannak gondok...
Ha tudsz járj jobban utána a dolgoknak, másik fogászat stb. Hátha van még megoldás, legalább pár évre amíg gyűjtesz egy kis pénzt.
Tényleg együtt érzek veled, nekem is kínszenvedés minden napom a fogaim miatt. Társaságba is kín menni, mert nem ihatok pl. kólát sem meg semmit mert nem bírok! Akkor, ha olyat főznek magyarázkodnom kell miért nem kóstolom meg... rettenetes dolog ez. Szerintem nagyon megérné összeszedni a pénzt, és megoldást találni. Még fiatal vagy, pár év múlva már nem is emlékeznél rá és nem lenne gondod vele. Sok sikert kívánok Neked.
Sztk.s rendelésen mondták,hogy 300 000 lenne az ára,és az még csak elő fél porcelán.Sajnos nekem is mind rossz. Mindet csináltatni kellene,egyik sem tömethető már.Az orvos szerint az eggyik oldalra már pótolni sem tud mert nincs mihez kapcsolnia. A családba senki nem áll ugy ,hogy kérhetnék,hitelünk meg már van annyi,hogy alig győzzük.
Megelégednék már azzal is ha nem fájna és a kirakat rendben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!