NAGYON NAGYON FÁJ A FOGAM! Mit csináljak?
mindjárt elájulok úgy fáj,pont most vettem be fájdalomcsillapitot de esküszöm csak jobban fáj tőle,az egész állkapcsom sajog,nagyon fáj,bármi ötlet amivel elmulaszthatom??
ijenkor már nincs fogorvos se semmi :(
Szia!
SPEDIFEN!!!Akár rögtön megvehetnéd a 600-at is.Az a legerősebb,férjem erre esküszik,én flektort szoktam inni,de az vényköteles :(
SPEDIFEN NEM!Sajnos már a tesco-s alma patikák is zárva,de holnap vegyél 1000-1200 ft és gyulladáscsökkentő.Ha most van otthon kamilla teátok,azzal öblögess.De tényleg van fogorvosi ügyelet is ilyenkor.
Nekem még a hideg vizes borogatás is szokott segíteni.
Próbáld ki!
Hívhatod az ügyeletet is ,ha nem tudsz most fogorvosi ügyeletre menni,ő is ír ki neked augmentint,és cataflamot.
Sima langyos vízzel is öblögetheted óvatosan,JOBBULÁST NEKED!
akkor szokott ennyire fájni, ha gennyes a foggyökérnél, s a nyomás a gázoktól már hatalmas, amit a baktériumok termelnek. ugyanilyen fájdalmat éreztem múltkor. ilyet még életemben nem éltem át. miuitán kifúrták, pakk, el is múlt rögtön. Kiszabadultak a dolgok.
De semmilyen gyógyszer nem hatott természetesen. nemtudom, neked valószínűsíthetően a lyuk miatt fáj, azaz biztos? tudod hogy honnan ered, és ott lyuk van?
Akkor meg elérhette az idegeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!