Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Február körül felrakják a...

Február körül felrakják a fogszabáyzót és egy kicsit félek mire számítsak? és előtte ennem kell valamit vagy mi?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 6. 10:29
 1/5 anonim válasza:
hát mielőtt felrakják egyél sokat mert valószínű hogy utána egy két napig nem fogsz tudni mert fáj. de van akinek nem fáj ez esetenként változik. nekem egy hónapja vették le 2 év után. a felrakás kicsit kellemetlen. és olyan furának fogod érezni a szádat is :) de meg fogod szokni. egy idő után el is felejted hogy rajtad van. aztán amikor leveszik megint nagyon furcsa lesz mert nincs ott :D ha rendes az orvos az jó és nyugi szerintem túl fogod élni :D
2012. jan. 6. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
És én ugye Sztk-ba járok ott vizetni kell a színes gumikért amit a fogorvos felrak a fogszabályzóra ? és a fogszabályzó előtt nem rakbe egy ilyen tágítógumit ? :) köszi a választ :)
2012. jan. 7. 09:07
 3/5 Kicsiláány.. :) válasza:
Nem fáj a fogszabályzó felrakása, nekem 4 napja rakták fel a felső sorra és egyáltalán nem fájt, alulra tágítót raktak be ami szintén nem fájt, csak amiatt kellemetlen az evés, de amúgy minden tudok enni már aznap ettem. Már várom hogy felrakják az alsót is mert tudom hogy nem fog fájni. Ne félj, csak akkor fog majd fájni szerintem amikor majd huznak rajta. Egyébként meglehet szokni. Hát figy,4napja van fent és már megis szoktam.Nagyon szuper. És igen az orvos sokat számít milyen. Te hova jársz??
2012. jan. 9. 19:07
 4/5 A kérdező kommentje:
szia én az SzTK-ba járok :D és te és majd miket ehetek
2012. jan. 10. 14:52
 5/5 Kicsiláány.. :) válasza:
Én Kisvárdába járok. Hát figy, nekem ma tették fel az alsót is, hazajöttem és már ettem ami volt, tehát mindent lehet enni, csak HARAPNI TILOS AMÍG RAJTAD VAN A FOGSZABI. Nekem ezt mondta a doki, tehát rágni hátul mindent lehet, eleinte kicsit lehet hogy kellemetlen lesz az is, de minden lehet enni, kivéve nagyon kemény dolgokat.. Amúgy nem vészes, ki lehet bírni. Szerintem az eredmény a lényeg utána :)
2012. jan. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!