Alsó fogszabályzóm lesz nemsokára, nem tudom mire számítsak. Leírná nekem valaki?
tulajdonképpen látszódni sem fog nagyon. nekem is csak egy évvel később kérdezték meg hogy neked alul is van? :O
:D hát igen a felrakás és a leszedés kicsit kellemetlen de én túléltem :) mindenképpen egyél előtte sokat! állandó lesz ugye? az elején lehet hogy piszkálni fogja a szádat, meg ha beleakad akkor eléggé kellemetlen lehet. valószínű hogy majd az orvos ad ilyen viaszt amit ráteszel a vasra és ott akkor nem cseszteti a szád.. enni miután megszoktad és nem fáj annyira rendesen tudsz. de azért egész almát meg ilyen kemény dolgokat nem nagyon egyél. remélem tudtam segíteni :)
Ha van nagyon kiálló fogad (tehát a brekett is nagyon kiáll rajta), akkor lehet, hogy felsérti a szádat, de ha rányomkodod a fogszabályozós viaszt, akkor már nem fog beakadni sehova :)
Beszélni tökéletesen tudsz vele, semmiben nem akadályoz (főleg, hogy csak alsód lesz), első pár napban meg próbálj puhább dolgokat enni (tészták, főzelék, joghurt). Alig fog látszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!