Hogyan tehetném fehérré a fogaim 16 évesen?
Szia!
Én egy Pearl Weiss nevű fogfehérítő fogkrémet vettem, ugyanúgy kell használni, mint a rendes fogkrémet és nagyon jó! Sok sikert! :-)
én 17 vagyok, már próbáltam mindenféle foghfehérítő fogkrémet az ezer ft alattiaktól a 8 ezer forintosig..nincs különbség, csupán annyi, hogy az olcsóbbnál semmit nem vettem észre, a drágábbnál pedig történt némi változás, de ez sem tartott tovább 2 napnál, ugyanúgy 'visszasárgult'.
a barátom a fogorvosnál fehérítette ki lézerrel a fogait, de annyira nála sem feltűnő a változás, csak pár árnyalatot sikerült világosítani..
szerintem a megoldás a porcelán fogsor..szerintem ha 20-on fölül leszek és lesz rá elég pénzem, akkor megcsináltatom az összeset, és ott én döntöm el, hogy milyen fehérre akarom..most egyébként is sok gondom van a fogaimmal, nagyon romlandóak, sárgák és össze-vissza állnak.
szintén 16 vagyok...és az én fogaim is csúnyák.sokat kávéztam,és dohányoztam,nem tudom neked milyen káros szenvedélyeid vannak.a kávéról leszoktam,a cigiről is próbálok pár napja.és van változás.
próbálhatod természetesen is fehériteni:pl.szódabikarbónával.de egy honapban csak egyszer használd,mert másképp csétroncsolja a zománcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!