Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az állami fogorvosok azok...

Az állami fogorvosok azok külön kapnak pénzt azért hogy mennyi fogat tömnek be?

Figyelt kérdés
Halottam már olyat hogy egészséges fogat kifúrtak és betömték.Nekem múlt évben az iskolával mentünk fogászatra és ő azt mondta hogy 3 lyukas fogam van.Ma mentem ismét fogászatra a sulival de most a középsulival másik fogászatra és ott azt mondták hogy 2 lyukas fogam van ráadásul az egyik más helyen.Nem hiszem hogy magától csak begyógyult 2 lyukas fogam:D
2009. máj. 21. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami. Nekem suli fogorvosom azt mondta két lyukas fogam van, be kéne őket tömni. Mivel fogszabályzásra jártam rendszeresen maszek dokihoz, megkértem hogy nézze meg őket, mert a suliorvos azt mondta tömni kéne. Orvosom véleménye az volt hogy ezeket még teljesen fölösleges "szétmarcangolni", annyira pici lyukak... Azóta mindig megnézi ha ott vagyok. Most már csak félévente, és még mindig nem mondta, hogy mostmár tömni kéne. Panaszom sincs rájuk, így aztán fölösleges bántani.
2009. máj. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!