Afta kezelése? Valakinek ötlete?
Nekem anno a Corsodyl jött be, de azt nem szabad túl sokat használni tudtommal.
Régen nagyon sok aftám volt sajnos. Akkorák, hogy bőgni tudtam volna a fájdalomtól. Egyszer nagyon rossz helyre nőtt és kínomban elmentem a fogorvoshoz, aki valami olyan szerrel ecsetelte le, hogy én azt hittem helyben összecsinálom magam, bekönnyeztek a szemeim, stb. Komolyan, olyan mértékben még sosem csípett semmi mint az. Azt hittem szét marja a számat. Fogalmam sincs mi volt az, de azóta nem jött ki egy sem!!
Amit az első válaszoló tanácsolt, azt is próbáltam már (kivétel vitamin), de nekem nem használt, mindig visszajöttek. Mostmár pár év elteltével megfigyeltem, hogy bizonyos ételek, színezékek vagy adalék anyagok kezdik ki a számat, ami ellen nem tudok tenni semmit, hisz pontosan még nem sikerült rájönnöm hogy mi az.
Szinte minden drogériában lehet kapni Florin nevezetű szájsprayt, ami egyben fertőtlenít is. Én e nélkül már nem megyek sehova... ha érzem, hogy megint valami rosszat ettem, kezdene kibújni, akkor rendszeresen fújom és szerencsére tényleg 3 éve nem jött ki kb. 280 forint és teljesen ártalmatlan, szóval egy próbát szerintem mindenképpen megérne nálad is!
Nekem semmi sem szokott igazán használni csak az idő.
Meg kell várni még magától elmúlik.
én svéd cseppel szoktam öblögetni jól szétmaratja a 40% alkohol és utána pár óráig érzéketlen lefekvés elött nagyon hasznos :) sajnos már elfogyott ugyhogy most nincs ötletem
öreganyám mondta hogy neki is volt de kinőtte fura nekem vhogy nemakar elmulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!