Foghúzás! Meddig vérzik?
Figyelt kérdés
És mit jelent az, hogy nem lehet szívogatni? Nyálzom mint az állat, muszály nyelnem és érzem, hogy nyelem a vért is, mintha szívnám. Vagy ez nem számít szívásnak? Ma 10-körül húzták ki.2011. dec. 27. 11:20
1/9 anonim válasza:
1-2 napig szivároghat a vér.
Nem, ez nem jelent szívogatást.
2/9 anonim válasza:
15 percnel nem verzik tovabb, mivel kellett volna hogy adjanak gezzt, amire raharapsz 15 percig es vege. Mar csak tudom. Ket hete voltam foghuzason.
3/9 A kérdező kommentje:
Mikor nyelek érzem a vér ízt és inkább kiköpöm a nyálat addig míg el nem áll a vérzés teljesen nem lesz tiszta a nyálam. Nekem benn volt egy órát a gép az inyemen, hogy elálljon a vérzés. Még nem állt el, de nem ömlik.
2011. dec. 27. 11:32
4/9 anonim válasza:
Én jópár napig éreztem fémes ízt a számban (vért) foghúzás után. De gyakorlatilag meg nem vérzett már. Egy hónapja húzták.
5/9 A kérdező kommentje:
Én most pézsébe ürítem a nyálat, vérzik még. Ti mit ettetek míg nem tűnt el a lyuk? Krumplipürébe, spenótba, főzelékekben van tej, vagy az nem számít olyan tejnek, azt szabad? (Kerülnöm kell a tejet sajna).
2011. dec. 27. 11:52
6/9 anonim válasza:
Eheted a felsorolt dolgokat.
Kedves 2. válaszoló, attól, mert neked mázlid volt és 15 perc alatt teljesen elállt a vérzés, attól még nem azt jelenti, hogy mindenkinél így van és ez a normális.
1. voltam.
7/9 anonim válasza:
Kedves Utolso,
Doki mondta, hogy 15 percig fog verzni, addig harapjak a gezre, percre igaza volt!
8/9 anonim válasza:
VÉREZNI valóban 15-3 0 percig vérzik, de SZIVÁROGNI szivároghat akár 2 napig is!
9/9 anonim válasza:
VÉREZNI valóban 15-3 0 percig vérzik, de SZIVÁROGNI szivároghat akár 2 napig is!
Nagyon nem ugyanaz a 2. A kérdező nem azt írta, hogy vérzik, hanem, hogy érzi a vér ízét, ergo szivárog. Ha dőlne belőle a vér, akkor már úgyis rég visszament volna a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!