Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan kezelik a fognyaknál...

Hogyan kezelik a fognyaknál kialakult szuvasodást? Mindenképpen gyökér kezelik?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
dehogy is,minek gyökérkezelnék? tömik oldalról
2011. dec. 27. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a szemfogamnál és mellette levőnél alakult ki a fognyaknál szuvasodás,Nagyon szégyellem a mosolyomat,mert eléggé feltűnő,de nagyon félek a dokitól.Akkor csak szimplán betömik?Vagy hogyan zajlik?
2011. dec. 27. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:

ha nem mégy el minél hamarabb, akkor magadnak ártasz, és akkor csak a gyökérkezelés vagy a húzás marad

ha meg kicsit összeszeded magad, és nem tojsz be előre egy kicsit talán kellemetlen, de teljesen fájdalommentes beavatkozástól, akkor betömik, és élhetsz tovább boldogan

esküszöm, nem értem, miért kell egy fogorvostól kiszaladni a világból...

2011. dec. 27. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen,de nekem még azt mondta a fogdoki h még nem tömi be mert h még kicsi.De csinált röntgent mert a hidegre érzékeny de szerencsére nem volt gyulladás így nem kellett gyökér kezelni,de tömni sem.
2011. dec. 27. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Betömik, semmi extra.

Főleg akkor alakul ki a nyaknál szuvasodás, ha nem mosol rendesen, rendszeresen fogat.

Nekem rémálom a fogorvos. Hiába nem félek tőle, bírom a fájdalmat is, de iszonyat hányingerem lesz, amint a számba nyúlnak.

Nyugi, menj el, tömesd be, még mielőtt rosszabb lesz a helyzet

2011. dec. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!