Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elöl az egyik fogam szürkés...

Elöl az egyik fogam szürkés árnyalatú, ma vettük észre. Mit tudok tenni? Januárban lesz fogorvos, sokat súlyosbodhat addig?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, mitől lehet. Ha egy elkezdett sztürkülni a többi is fog?
2011. dec. 25. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

-szerintem kicsit szuvas lehet

-én is így voltam, észrevettem, hogy a jobb alsó négyes nem olyan színű, mint a társai, elmentem dokihoz, mondtam neki, hogy aggódom azért a fogamért, kicsit belefúrt, nem volt még veszélyes a szuvasodás, nem is fájt, betömte, azóta is vígan vagyok vele, nem érzékeny

-nem hiszem, hogy ez alatt a pár nap alatt sokat romlana, ne aggódj, amit lesz doki, menj el és ő megoldja a problémát

Boldog karácsonyt! :)

26/N

2011. dec. 25. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

ja, és nem, nem feltétlenül fog szürkülni a többi, csak ápold őket teljes odaadással (helyes fogmosás puha sörtéjű fogkefével, fogselyem, esetleg szájvíz)

első

2011. dec. 25. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Vmitől elhalhalhatotott, vagy jobbesetben még él, csak szuvas.

Nem ütötted meg? Vagy a gyökerénél vmivel?

Ez a pár hét már nem oszt, nem szoroz, emiatt ne aggódj.

2011. dec. 25. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Megyek majd orvoshoz, elvileg a gyöérkezelés segít majd rajta:)

2011. dec. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!