Mark0803 kérdése:
Fogfehérítés 18 éven alul is pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
16 vagyok, a rendszeres fogmosás ellenére is elszíneződik a fogam. Rendelkezem TAJ kártyával. Tehát nekem is kell érte fizetni? Gondolom igen, de azért megkérdem...2011. dec. 23. 09:30
1/10 anonim válasza:
Johogy.
Esztetikai beavatkozasokat nem tamogat a tb, ha nem muszaj.
Jo, ha osszeegsz nagyjabol helyre raknak.
2/10 anonim válasza:
Ez mindenkivel így van. Ilyet nem támogat a TB. 60 ropiért megcsinálják, annyit tehetsz, hogy előtte TB-re megcsináltatod a rossz fogakat, mert ez feltétele a fehérítésnek
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokért!
2011. dec. 23. 09:45
4/10 anonim válasza:
Ez nem így van.
Évente egy alkalommal az sztk-ban ingyenes fogfehérítésre jogosultak a 18 éven felüliek is. Szóval mindenképp menj be és érdeklődd meg a dolgot.
5/10 anonim válasza:
Fogkőleszedésre max. Hollywoodi mosolyt senkinek csinálnak TB-re. A Fogkőleszedés hasznos lehet, de nem hiszem hogy javít az árnyalaton
6/10 anonim válasza:
a fogfehérítés hülyeség, nem elszineződik (kiv. az erős dohányosoknak), hanem mindenkinek olyan színű a foga, mint a többi csontja, ez adottság.
7/10 anonim válasza:
ja és boncmester vagyok, onnan tudom
8/10 anonim válasza:
Bocs boncmester, de miért lenne hülyeség? Megküldik a fogakat egy kis hidrogén-peroxiddal, az gyönyörűen kifehéríti, ahogy a hajszőkítésnél is.
9/10 anonim válasza:
ok, nem a fehérítés a hülyeség, hanem hogy elszíneződik. Aki akarja fehérítse, de végül úgyis kiderül a turpisság, nálam ott az asztalon :)
10/10 anonim válasza:
Na és? Akkor mi van? Mindenki életében szeretne jól kinézni, és ebben az országban aztán különösen foglalkozhatna mindenki többet a fogaival! Én régóta dohányzom, és bizony meglátszik. Ha lesz rá elég pénzem, megcsináltatom! Viszont ha jól tudom nem teljesen "veszélytelen", ezért nem ajánlatos korán elkezdeni. A hófehérség pedig nem tartós, életviteltől függően 1-2 évente ismételni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!