Csak úgy, előzetes bejelentkezés nélkül elmehetek a fogorvosomhoz akihez tartozom? Ingyenesen megvizsgál, rendbeteszi a dolgokat ha kell? nincs semmi panaszom igazából, csak jó lenne megvizsgáltatni a fogaimat.18 év alatti vagyok amúgy.
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 15:58
1/5 anonim válasza:
Nálunk időpontot kell kérni,mert csak sürgős esetben fogadnak soron kívül akkor is várni kell míg "beférek"valahová.De neked ingyenesen elvézik az általános vizsgálatokat,mert 18 év alatt ingyenes,csakúgy mint más orvosi kezelés.
2/5 anonim válasza:
Leginkább időpontot kell kérni. Gondolj bele, a fogorvoshoz nem csak receptet íratni járunk, ott egy-egy kezelés több időt is igénybe vehet, így előretervezetten mennek a dolgok.
Igen ingyen megnéz, redbe tesz, ha kell, de nem minden ingyen van, például fehér tömést csak első fogakhoz van ingyen stb.
Én olyan dokihoz járok, aki magán, de iskola fogászatot is ellát, a hét más-más napján. Én 100km-ről vagyok hűséges hozzá, nekem azt mondta, hogy akármikor mehetek, nem is csak magánrendeléses napon, csak beállítok, mikor tetszik. Bár én 12ezreket fizetek egy tömésért, szóval nem csoda. De amíg a doki azt nem mondja, hogy gyere mikor tetszik, addig jobb bejelentkezni, úgy szokás. (Kivéve az ügyeletet.)
3/5 anonim válasza:
Fogorvostól függ. Van, amelyiknél időpontot kell kérni, de dolgoznak még mindig olyanok is, akikhez egyszerűen oda kell menni rendelési időben, és végigülni a sort. Én jobb szeretek előre bejelentkezni, mint fél napot ott ülni.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is időpontot kell kérni, és kb. 3 hónapot kell várni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtatok :)
2009. máj. 18. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!