Rossz választás volt az amalgám? Többi lent
most tömtek be életemben elöször egy fogamat.felul levő utolsó elotti fog.doktorno azt mondta, választhatok, ha esztétikust szeretnék, akkor az 3 és 5ezer kozott lesz, az amalgám ingyebes.
de mivel ezen a helyen van, o nem is javasolja a fehéret, mehet amalgámmal..
igy azt választottam.Szerintetek rosszul tettem?ki fog esni? ..
Ja, és az normális, hogy most fáj, igy tömés után, elotte semmi fájdalom nem volt ... ?
Nem fog kiesni, az amalgám sokkal tartósabb, mint a fehér tömés, nekem volt 20 éves amalgám tömésem, amit nemrégiben cseréltek, mert korona jött a fogra.
Elvileg nem szokott fájni tömés után, talán túl nagy volt a lyuk és mélyen van a tömés, mindenesetre menj vissza, ha még holnapután is fáj.
Magánorvos amalgámmal sem töm ingyen. :)
Ahol használnak még amalgámot, ott a fehér tömésnél a különbözeti árat kell fizetni, az amalgámot meg támogatja a tb.
És nem volt rossz választás, ha esztétikailag nem zavar, de ez hátul ugye egyáltalán nem gond.
1 hétig még fájdogálhat, de ha nagyon intenzíven fájna vagy 1 hét után sem múlik el, akkor menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!