Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek volt már hasonló hólyag...

Kinek volt már hasonló hólyag a szájában?

Figyelt kérdés

Akinek volt már ehhez hasonló hólyagos elváltozás a szájában, légyszi az írjon. A számban belül az alsó ajkamnál teljesen lent van egy vízhólyaghoz hasonló hólyag. Nem fáj, de zavar, hogy ott van.Ma reggel vettem észre.Nem szúrtam meg a számat semmivel sem,és forró ételt sem ettem.

Aggódom nagyon,hogy mi lehet.Fogorvosom,csak egy hét múlva tud fogadni.

2011. dec. 15. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem addigra el is múlik, valószínűleg csak egy afta, de ki tudja, ha nem múlik el 1 hét alatt akkor jobb is ha megnézi.

Őblögess lysterinnel, az jót tesz az aftának, mármint, neked h elmúljon, vagy kend be egy kis fogkrémmel.

2011. dec. 15. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Az afta fájdalmas.

Lehet esetleg herpesz.

Egyszer nekem volt hasonló, de egész nagy volt, nagyon ronda és ijesztő. Tisztára kétségbeestem, hogy mi lehet az...

De következő napra teljesen elmúlt. Azóta sem tudom mi volt az.

Szerintem ha pár napon belül nem múlik el, akkor mutasd meg dokinak, addig meg ne aggódj rajta.

2011. dec. 15. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is pont olyanom van most, de neked tényleg nem fáj?

Mert nekem igen:S Egyébként időnként nekem kijön, Cserszömörcés szájvizet ajánlom, hamar elmúlik!

2011. dec. 15. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, semmi komoly. Nem feltűnően fehér, hanem inkább vizenyős, átlátszó ugye?

Nekem is szokott bizonyos időközönként lenni. Én fogom magam és a fogammal, vagy a körmömmel lekaparom. Mintha vízszerű, vagy genny szerű folyadék távozna belőle, aminek íze is van, de nem tudom meghatározni, hogy sós vagy savanyú. Nekem eddig semmi bajom nem lett tőle..pedig már pár éve tart ez a dolog (nem állandó jelleggel, hanem például 2 havonta 1 ha kijön, de lehet így is sokat mondok..).

Én soha nem megyek ezzel orvoshoz, mert lehet valamilyen fertőzés okozza, amit nem tolerál a szervezetem. Kilyukasztom és már el is múlt, mintha ott se lett volna.

20n

2011. dec. 15. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja igen, nekem se fáj, se az amíg ott van, sem pedig az, mikor lekaparom:-)

20n

2011. dec. 15. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Már nem azértde a herpes is fájdalmas. Az afta nem mindig...
2011. dec. 15. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szoktak ilyenek lenni ritkán, de egy-két nap alatt elmúlik.
2011. dec. 15. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem is volt kiskoromban elég sokszor, de az enyém sosem tűnt el magától, illetve leharapni meg ilyeneket sem lehetett vele csinálni...egyszer mentem el vele fogorvoshoz és bekente valamivel és utána folyamatosan öblögetnem kellett Corsodyllal, meg ha nagyon rossz volt, akkor fültisztító pálcikára szintén Corsodyl és azzal kenegettem.
2011. dec. 15. 12:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat,már megnyugodtam!:)

Amúgy magától összement,úgy hogy tényleg nem fog a doki kelleni.

Amúgy komoly hogy nem fáj,most kicsit érzékeny ahogy kilyukadt,de fájdalmat nem okoz.

2011. dec. 16. 02:02
 10/10 anonim válasza:
En ma keltem ugy hogy a fogam mellett a bolcsesseg mert most no csak ferde az mellett lett egy hatalmas dudor, bar mintha tegnap este is erzekeltem volna, es ennek van feher resze is meg amikor hozza ertem mintha kidurrant volna valami lehet tobb volt ott nem tudom. De eddig nekem se faj es soha nem volt eddig ilyenem. Remelem hamar elmulik es nem lesz tobbet! 24L
2015. jan. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!