Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a fogam. Van valami házi...

Fáj a fogam. Van valami házi módszer hogy elmúljon vagy enyhüljön? Vagy valami vénynélküli gyógyszer?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két Algoflex, Panadol, Saridont széttörsz és odamasszírozod az ínyedhez, Cataflam esetleg. Hétfőn pedig irány a fogorvos!
2009. máj. 17. 14:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ :)

Holnap megyek de már megvagyok őrülve tegnap óta fáj :S Panadolt szedek de nemnagyon használ :S

2009. máj. 17. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Panadolt inkább ne szedj, mert vesekárosító hatása van, leállhatnak tőle a veséid!!!

Algopyrin, Cataflam, vagy lehet kapni Lidocain sprayt a gyógyszertárban.

Jobbulást!

2009. máj. 17. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

öblögess valami erős alkohollal. (de ne nyeld le, inkább köpd ki). kicsit elzsibbasztja a fogad, ínyed és nem fog annyira fájni. Ha kiskorú vagy, kérd ki szüleid véleményét ezzel kapcsolatban :-)

nekem egyszer nyaralás alatt nagyon fájt, és ez használt neki :-)

5/10 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag, ha ráharapsz egy szegfűszegre, segít. Nekem ugyan nem vált be, de próba-cseresznye!
 6/10 A kérdező kommentje:

Az alkoholt kipróbálom :)

Tyűű nemtudtam hogy vesekárosító :O jó tudni..

A szegfüszeget mondták nekemis hogy nyomjam bele a lyukba az egyik végét mert érzéstelenítő hatása van de lehet megvesznék a fájdalomtól szóval öblögetek :) Meg algoflexel is bekentem már az ínyemet.

Köszönöm szépen a kommenteket

2009. máj. 17. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyenkor a sósborszeszes öblögetés segít,de jó az alkohol is!Hagyd egy kicsit zsibbadni,mielőtt kiköpöd!
2009. máj. 17. 16:08
 8/10 anonim válasza:
0%
van egy remek módszer. és vény nélkül kapható. ja, és ingyenes is. kérj meg valakit, hogy keverjen le egy oltári nagy pofont ;)
2009. máj. 17. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
kamilla tea is segíthet ,de lassan hat!!
2009. máj. 18. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fogszabályzás alatti "nehéz napokon", amellett hogy csak joghurtot tudtam enni, algoflexet szedtem, és nagyon jó volt. Ha száj problémáim akadnak, akkor minden drogériában lehet venni egy Florin nevezető sprayt, amit szájfrissítő néven hirdetnek, de amúgy fertőtlenítő, fájdalom csillapító hatása van. Persze lyukas fognál ez nem tudom mennyit használ, de nekem bejött :D
2009. máj. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!