Most megyek 3 órára a fogászatra de de bátortalan vagyok (? )
2-szer tömték már a fogam de most az egyik tömött fogambol valahogy letört egy darab vagy nem udom és ott lehet hogy ki is lukatt
nagyon fáj nem birom megmosni a környékénsem és ha egy rízs szemre véletlen ráharapok akkor 2 napig fáj
és nagyon szokott fájni
de most időpontot kért nekem anyám és most kell mennem de félek hogy mit fog csinálni
ha kihúzza akkor én besza..k
Húzásnál szerintem egyáltalán nem jó ha pillanatok alatt megvan.. Régen volt egy ilyen orvosom aki a pillanatos elvet vallva mondta nyissam ki a számat, és kitépte azt a szerencsétlen fogamat... igen rossz élmény volt.
Új dokim pedig mikor húzta tök értelmesen, aranyosa, közölte mikor mit és hogy csinál, eltartott egy kis ideig, de kiküzdötte a fogat. Remek munkát végzett, számomra bebizonyította, hogy nagyon megbízható. Amúgy a húzás valóban a kisebbik kellemetlensége a dolognak, utána a vérzés az már valóban sz*r ügy.
elmentem
betömte, kiszedte a mellete lévő tömést és rakott helyette másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!