Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most megyek 3 órára a fogászat...

Most megyek 3 órára a fogászatra de de bátortalan vagyok (? )

Figyelt kérdés

2-szer tömték már a fogam de most az egyik tömött fogambol valahogy letört egy darab vagy nem udom és ott lehet hogy ki is lukatt

nagyon fáj nem birom megmosni a környékénsem és ha egy rízs szemre véletlen ráharapok akkor 2 napig fáj

és nagyon szokott fájni

de most időpontot kért nekem anyám és most kell mennem de félek hogy mit fog csinálni

ha kihúzza akkor én besza..k

2011. dec. 7. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A húzástól nem kell félni, mert az még kellemes a véséshez képest. Addig menj be míg lehet húzni, mert én addig halasztottam a dolgot, míg vésni kellett és majd összehugyoztam magam a fájdalomtól.
2011. dec. 7. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
A húzástól ne félj, mert ha jó a doki, akkor az pillanatok alatt megvan. Inkább azért szoríts, hogy ne kelljen kihúzni. Lehet, hogy tud rá tenni valami koronát, és akkor nem lesz érzékeny. Bátorság, később még hálás leszel a fogaidért! :)
2011. dec. 7. 13:36
 3/6 A kérdező kommentje:
ja, kösz a válaszokat
2011. dec. 7. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Manapság már csak a legvégsőbb esetekben húznak. Inkább gyökérkezelés lesz, de azis lehet, hogy egy újabb töméssel megúszod.
2011. dec. 7. 14:07
 5/6 anonim válasza:

Húzásnál szerintem egyáltalán nem jó ha pillanatok alatt megvan.. Régen volt egy ilyen orvosom aki a pillanatos elvet vallva mondta nyissam ki a számat, és kitépte azt a szerencsétlen fogamat... igen rossz élmény volt.

Új dokim pedig mikor húzta tök értelmesen, aranyosa, közölte mikor mit és hogy csinál, eltartott egy kis ideig, de kiküzdötte a fogat. Remek munkát végzett, számomra bebizonyította, hogy nagyon megbízható. Amúgy a húzás valóban a kisebbik kellemetlensége a dolognak, utána a vérzés az már valóban sz*r ügy.

2011. dec. 7. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

elmentem

betömte, kiszedte a mellete lévő tömést és rakott helyette másikat

2011. dec. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!