Mennyi ideig tart egy fogszabályzás?
25 évig semmi baja nem volt a fogaimnak ilyen téren de megcsináltattam tavaly az egyik fogam mert sikeresen letörtem. Koronát rakott rá a doki szép és jó is volt csak egy év alatt aszt vettem észre hogy arrébb ment vagy 1-1.5 mm-t és rés van 2 fogam közt.
Mennyibe szokott kerülni egy fogszabályzás körülbelül? Mennyi ideig tart visszaszabályozni? Részletbe szoktatok fizetni érte vagy egyben?
Amúgy koronázott fogat lehet szabályozni?
Csináltass inkább egy új koronát, amit precízebben készítenek el. Vagy menj vissza, elvileg kellene, hogy legyen garancia rá.
Egy komplett fogszabályozás kb. 400.000 ft-tól van, a te eseteben viszont vszínűleg elég lenne egy részleges is, ami olyan 100.000 ft körül lenne, viszont porcelán koronára nem lehet brekettet ragasztani, ergo ígyis-úgyis új korona kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!