Mit lehetne tenni, hogy a barátomnak ne legyen feldagadva szája?
Figyelt kérdés
A barátom már úgy október közepe óta húzta az időt,fájt a foga és nem ment el a fogorvoshoz,volt amikor elmúlt a fogfájás de visszatért..Én mondtam neki,hogy menjen el a fogorvoshoz,mert később ráfog faragni.. Hát most rá is faragott.. Ma volt fogorvosnál,fel van dagadva a szája,és nem tudja,hogy most mi lesz holnap..Fog fájni vagy nem...
Mit lehetne tenni,hogy a "feldagadás" elmúljon?
2011. dec. 1. 18:02
1/9 anonim válasza:
Szúrd meg egy tűvel vagy hegyes késsel és kezd el szívni a vért, ha befejezted akkor csak egy kis zsepit rá és kész.
2/9 anonim válasza:
gyulladás?
mit mondott neki az orvos? kapott rá valamit?
3/9 anonim válasza:
Megnyitotta az orvos a fogát? Ha gyökér kezelni kezdte, akkor már nem fog fájni. Valószínű, holnap kitisztítják még neki a lyukat, megvárják, míg elmúlik a gyulladás és gyógytömik, majd gyökértömés és rendes tömés. Ha a gyulladás makacs, szoktak Dalacinnal próbálkozni megszüntetni a gócot.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy nem tudom.. Mert csak annyit írt nekem,hogy fel van dagadva a szája.. De megkérdezem,remélem hamar tud válaszolni..
2011. dec. 1. 18:18
5/9 A kérdező kommentje:
Most írt,hogy elzsibbasztotta neki,majd felnyitotta a fogát és majd vissza kell mennie tömésre.. Szerintem is gyökér kezelik neki..
2011. dec. 1. 18:30
6/9 anonim válasza:
Amikor a genny kiürül elmúlik a gyulladás, akkor a szája is lelohad majd. Egy-két nap.
7/9 A kérdező kommentje:
de neki azarca van bedagadva :O
2011. dec. 1. 18:41
8/9 A kérdező kommentje:
azt mondta,hogy igy is sokat segítettünk neki..köszöni szépen :D
2011. dec. 1. 18:44
9/9 anonim válasza:
De a foga miatt van az arca. Ha kiürül a genny, az arca is lelohad majd.
Max. jegelni tudja (ne közvetlen, hanem csavarja egy törölközőbe pl), mást nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!