Kaptatok fejpántot fogszabályozóhoz? (headgear, facebow)
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 21:55
1/8 anonim válasza:
úristen, nem..szerintem ez kicsit régimódi és félelmetes.
2/8 A kérdező kommentje:
kivehető és csak éjszaka kell viselnem. Nagyon szolíd ezköz, modern, nem olyan mint a filmekben, de mégis kényelmetlen viselni.
2009. máj. 13. 22:01
3/8 A kérdező kommentje:
Ha az orvosom szerint ez az út a tökéletes mosolyhoz, hát viselem. Ígyis mondta, hogy foghúzás nélkül is meg tudja oldani a szabályozást, de ő sem véletlenül választja a bonyolultabb utat. Ha nem húztak volna fogat hiába viseltem volna a fogszabályozót, visszarendeződtek volna.
2009. máj. 13. 22:05
4/8 anonim válasza:
ha csak éjszaka kell viselned akkor nem baj, vállald be. de nappal... sztem nem gáz de tuti megfognak szólni emiatt
on: nekem nem volt ilyenem
5/8 anonim válasza:
nekem volt kb fél évig kellett hordanom de szintúgy csak este, vagy ha nem mentem sehová, tehát otthon. kicsit kellemetlen, hogy húz, de a szép fogsorért mindent:) kitartást Neked:)
6/8 A kérdező kommentje:
kösz, az a helyzet, hogy eddig nem nagyon viseltem, esténként pár órára betettem TV-zés alatt kb, gondoltam a 4. lyukba kapcsolom mert úgy nagyobb erővel húz és talán hat így is. Remélem nem tévedek nagyot.
2009. máj. 14. 12:46
7/8 anonim válasza:
Nekem is húzták a fogam... de nálam meg lett oldva állandó fogszabályzóval, és éjszakai sínnel, nem kellett ilyesmi. Nem hiszem hogy gáz lenne, főleg hogy más nem is látja. :)
8/8 anonim válasza:
Az jó, hogy éjszakára, de hogy lehet ezzel aludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!