Észre fogja venni a fogorvos, ha nem mondom neki?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek fogorvoshoz, és belenéz a számba, akkor észreveszi, hogy lepedékes a nyelvem, és csinálni kell vele vmit?Egyébként szerintem tömni is kell a fogaimat, mert régen voltam fogorvosnál.Vagy hogyan mondjam neki hogy kellemetlen a lehelletem és megkéne vizsgálni?2011. nov. 28. 18:17
1/3 anonim válasza:
Simán mondd el, nem fog ítélkezni, az a dolga hogy kezelje. Ha esetleg nem jó arc orvost fog ki, és csak azon van, hogy minél gyorsabban eltűnjenek a betegek a rendelőből, akkor nem fog vele foglalkozni. Mondd meg, és kérj tanácsot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem belenéz a szádba és kérdés nélkül is mindent lát, Persze azért mondd el a panaszaid. Nem te vagy az egyetlen akinek lepedékes a nyelve. Egyébként ez étkezéssel összefügg.
3/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Lepedékes nyelv mindig emésztőrendszeri problémára utal. Nekem akkor van, ha túl sokat eszem és refluxom, gyomorégésem alakul ki. De persze más is lehet a háttérben, amit belgyógyásszal nem árt kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!