Ez normális foghúzás után?
Figyelt kérdés
Szóval ma húzták ki a bal oldali bölcsességfogamat és még most is érzem az érzéstelenítő hatását (hozzátenném h négyszer kaptam nem csak lidocaint hanem még valami mást is)zsibbad a fél arcom és a fél nyelvemet se érzem ja és még mindig vérzik kicsit nagyon nagy lyuk lett a helyén...ez normális?2011. nov. 28. 17:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, bár nekem csak sima fogat húztak, nem bölcsességet. Öblögess kamilla teával, az összehúzza a sebet, és így majd eláll a vérzés.
2/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Sós vizes öblítés is jót tesz. Főleg ha még zsibbad.
3/6 anonim válasza:
Teljesen az, ne aggódj. Várj pár órát, aztán este jobb volna valami folyékonyat magadhoz venni ételként, fogmosás helyett most az egyszer kicsit kiöblögetni a szádat, ha lehet, akkor szájöblögetővel, ami fertőtlenít is.
És jobbulást! :)
4/6 anonim válasza:
Ja, és ha holnap még nagyon fog fájni az is teljesen normális, ne aggódj majd!
5/6 anonim válasza:
nekem csak rendes fogamat húzták, de azt ajánlotta az orvos hogy ne öblögessek, mert akkor kijön az alvadt vér és sokkal később gyógyul be, és fájni fog....
6/6 Takács Jánosné válasza:
A bölcsesség fog elvesztése mindig fájdalmasabb mint a másik de bármelyik fogadat húzzák ki soha sem szabad öblögetni.most már felnőttél aszt jelenti. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!