Százhalombattán tudtok egy jó fogorvost az sztk-ban?
A Harmat SZADISTA, és nem kicsit. Fájdalomcsillapítót nem ismeri. További problémám vele az, hogy szakmailag alkalmatlan fogorvosnak, az általa tömött fogból a tömés kiesett, maszek fogorvoshoz kellett mennem.
A maszek fogorvos azt mondta, hogy rosszul csinálta az előző orvos, totál szétfúrta a fogat, alig tudta ő megmenteni.
És még valami...saját szememmel láttam, amint egy százhalombattai, ám roma származású beteggel megalázó módon beszélt (kb 18 év körüli lány lehetett, édesanyja elkísérte). Én nem kedvelem feltétlen a romákat, de ez egy tiszta , ápolt, rendezett család volt. Hihetetlen, hogy ilyen orvost eltűr az SZTK vezetése. emberileg még nem épült le.
Nekem sincsenek jó tapasztalataim Harmar Anikóról.
Én Ilyés Zsoltot ajánlom
Nem lepődtem meg Harmat Anikó negatív ktitikáján. Tapasztalatból tudom, hogy goromba. Számomra olyan volt, mintha utálná a betegeit. Én is úgy gondolom, hogy nem ért a hivatásához. Harmat Anikó munkáját nekem is magánpraxisban kellett javittatnom...
2024 szeptember 29-én egy mogyoró összeroppantásától megrepedt egy fogam. (A repedést úgy kell érteni, hogy félberepedt és az íny alatt is folytatódik a gyökérig.) Természetesen, ahogy az lenni szokott, nagyon fájt.
Hétfőn rohantam az sztk-ba. Úgy gondoltam, hogy fogathúzni bármelyik fogorvos tud. Sikonya Katalin rendelője előtt senki nem várakozott. Szuper! Ezen gyorsan túlleszek! Beinvitálnak, csücs le, mi a panasza? Megrepedt a fogam és fáj. Hátúlról a második, látja a repedést rajta? Szerintem ezt nem lehet megmenteni és szeretném, ha kihúzná.
Nem, nem látom a repedést. A mögötte lévő foggal van panasza?
Nincs, az gyökérkezelt, tömött fog. Nem fáj,viszont ami előtte van az nagyon fáj és mozog.
Adok egy érzéstelenítőt, és megpróbálom megmenteni. Fáradjon ki és szólítani fogom.
Biztosan tudja dolgát, nem kell aggódnom. Ilyenkor a páciens csak arra tud gondolni, hogy fog fájni,mennyire fog fájni...?
Valjuk be őszintén, ilyenkor a félelemtől úgy összezsugorodik mindenünk, hogy azon a bizonyos kijáraton egy babszemet sem lehetne fenyomni.
Szólítanak, kérem fáradjon be.
Fúrás,gyökérkezelés, érdekes alig érzem, ez jó doki.👍 Kaptam egy ideiglenes tömést.
Egyenlőre végeztünk,holnap délután jöjjön vissza.
Hazaérve megszünt az érzéstelenítő hatása és visszatért a fájdalom. Tükörben szembenézve magammal szembesűltem azzal a ténnyel, hogy a panaszmentes fogamat fúrta, gyökérkezelte. A panaszos fogam repedve vigyorog vissza a számból.
Visszamentem a fogászatra, és koppantam. Lejárt a rendelési ideje.
Jó, nézzük ki van itt, ki rendel?
Harmat Anikó!😱 Biztos nem! Inkább én húzom ki magamnak!
Másik rendelő? Ohh! Ez új doki!
El is kapom az asszisztenst, ahogy kilép a rendelőből.
Közlöm vele a panaszomat, majd megérdezi,hogy melyik utcából jövök.
Könyörtelenül tájékoztatott arról, hogy nem a körzetükhöz tartozom, ezért csak anyagi ellenszolgáltatás fejében tudnak ellátni. Nyugodtan menjek a körzeti fogorvosomhoz. Ott a tb biztosításomra működik a fogászati ellátás.
Tudomásúl vettem az asszisztens tájékoztatását. Úgy gondoltam,hogy holnapig valahogyan kibírom és visszamegyek Sikonya doktornőhöz.
Szép álom volt. Reggelre úgy néztem ki, mint az a hörcsög, aki csak az egyik oldalra gyüjti az elemózsiát.
Most az sztk recepción kezdtem a napom. Honnanjött...blabla... ön Harmat Anikó körzetéhez tartozik és szerencséje van, ma délelőtt rendel. Biztos, hogy nem inkább heréljenek ki. Kérésemre megkérdezte a másik doktornőt. Na ez tényleg szerencse, fogadott mivel akut, sürgősségi eset vagyok.
Sajnos orvosi ellátásba nem részesülhettem, mivel gyulladásos dagadt arcom van jelenleg is. Jelenleg az antibiotikum és fájdalomcsillapító a napi táplálékkiegészítőm.
Azt mondják minden rosszban van valami jó. Félek, hogy ebben az esetben ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!