Budapesten hol ingyenes a fogászat?
Szia.
Először is ilyen nincs hogy valakit a fogsora miatt sehová nem vesznek fel dolgozni! Az én fogaim is nagyon sz@rok,de még is dolgozom.
Attól hogy 275kmrre laksz,még ellátnak SZTKban ingyen. Én is 220kmrre lakom albérletben,de már több SZTKban voltam és mindenütt megcsinálták a fogam! Én sem vagyok bejelentve,és soha nem volt gond.
Azt viszont felejtsd el hogy ingyen fognak teljes fogsort csinálni! Ilyen nincs.
Nem bántásként írtam ezeket,tudom mit érzel,mert hasonló cipőben járok a fogaim miatt.
Figyelj nem kell itt duzzogni,és sajnáltatni magad!
Elől a jobb felső fogam meg van feketedve egy kicsit,a fele tömés. De dolgoztam boltban pénztárosként,jelenleg emberek lábáról veszek mintát,lúdtalpbetéthez!
Próbálkozni kell tovább!
Még annyi hogy menj el nyugodtan a legközelebbi SZTKba,ott ha még menthető a fogad megcsinálják ingyen! Ha még van belőle darab betömik!
A tömés,húzás,gyökérkezelés ingyen van,de a fogpótlás fizetős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!