Fogszabályozó kell majd?
Figyelt kérdés
Kislányomnak kiesett az első foga. Most elkezdett nőni a másik, azonban úgy látom, hogy a tejfogakhoz képest eléggé bent nő, tehát nem a tejfogakkal párhuzamosan. Valószínű, hogy fogszabályozó kell majd, vagy csak egyszerűen még nem fér el a tejfogaktól? :S2009. máj. 12. 14:19
1/4 anonim válasza:
Az unokatestvéremnek volt hasonló problémája. Elvitték fogorvoshoz, még amikor nőtt neki, és az alsó fogára kapott egy ilyen műanyag valamit, amíg ki nem nőtt neki felül a foga, és nagyon szépen előre tolta neki. Most ez így talán drasztikusan hangzik, de beszédben nem zavarta, enni is tudott, nem fájt neki, és megkímélték egy talán több éves időskori fogszabályzástól a szülei. Azt tanácsolom, hogy vidd el a kislányod minél előbb fogorvoshoz, hátha tud valami megoldást ajánlani még most. Mert amikor tinikorban kell fogszabályzásra járni, az drágább is, cikibb is, és rengeteg időt elvesz. Ha engem gyerekkoromban elvittek volna szüleim, mi mindentől megkíméltek volna engem. Egy látogatást megér az orvosnál.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elviszem!
2009. máj. 12. 14:46
3/4 anonim válasza:
Az én fiamnak is így nőtt, de a fogorvos megnyugtatott: nincs neki egyelőre több hely, majd beáll, ha kiesik a többi is.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp vidd el szakorvoshoz
Az én lányom most 18 és még mindig hord fogszabályzót(most már csak éjszakait) és gyönyörű a fogsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!